Energilösningar Villaägare

Vi på Ecoklimat projekterar och levererar värmepumpsprojekt, solfångare, solceller för villan eller sommarstugan inom Stockholm- och Mälardalsregionen. Energilösningar för Villaägare. 

På befintliga anläggningar utför vi alltid en grundlig undersökning av fastighetens värmesystem så att den mest optimala lösningen kan tas fram ur både energi-, miljö- och ekonomihänseende. På alla våra projekt lämnar vi alltid 6 års garanti på pumpen och 10 års garanti på kompressorn. Efter utförd installation genomför vi en driftsättning av anläggningen. Vid överlämnade av anläggningen till kunden utförs en grundlig utbildning av brukaren. Efter garantitiden erbjuds kunden serviceavtal för att säkerställa en optimal drift och trygghet av sin värmeanläggning.

Energilösningar Villaägare

Boka tid med en privatrådgivare

Vi har hela 6 års garanti på pumpen och 10 års garanti på kompressorn!

På alla våra projekt lämnar vi alltid 6 års garanti genom vår kvalitetssäkring som innefattar allt från projektering, konstruktion, samordnade leveranser, intagning, installation, uppmärkning, drifttagning och service under garantitiden för att erhålla optimerad drift. Vi använder oss alltid av väl etablerade företag som leverantörer, så du som kund vara känna dig helt trygg med oss. På kompressorn har vi hela 10 års garanti!