Energilösningar villaägare

Vi på Ecoklimat projekterar och levererar värmepumpsprojekt och solceller för villan eller sommarstugan inom  Mälardalsregionen.

Energilösningar villaägare

På befintliga anläggningar utför vi alltid en grundlig undersökning av fastighetens värmesystem så att den mest optimala lösningen kan tas fram ur både energi-, miljö- och ekonomihänseende. På alla våra projekt kan vi lämna upp till 6 års garanti på pumpen och 10 års garanti på kompressorn. Efter utförd installation genomför vi en driftsättning av anläggningen. Vid överlämnade av anläggningen till kunden utförs en grundlig utbildning av brukaren. Efter garantitiden erbjuds kunden serviceavtal för att säkerställa en optimal drift och trygghet av sin värmeanläggning.

Vi erbjuder upp till 6 års garanti på pumpen och 10 års garanti på kompressorn!

Vi har valt att enbart samarbeta med leverantörer av de bästa märkena på marknaden som endast tillverkar sina produkter med kvalitetskomponenter och kan därför erbjuda en trygg och täckande garanti. Våra montörer och servicetekniker är specialutbildade och därför erbjuder vi marknadens mest omfattande garantier, upp till 6 års garanti på hela värmepumpen och 10 år på kompressor. Utöver dessa garantier kan vi erbjuda våra kunder möjlighet att köpa till en tilläggsförsäkring med ett förlängt skydd upp till 18 år.